Jobbe i Norge innen matindustri, gårdsarbeid, sanering eller rengjøring?

Drømmer du om å jobbe i Norge?

Ønsker du en spennende karriere innen gårdsarbeid, rengjøring eller kjøttindustrien i vakre Norge? Amploy er ditt nøkkelpunkt for å finne de beste jobbmulighetene som passer dine ferdigheter og ambisjoner. Vi legger til rette for en smidig ansettelsesprosess og tilbyr fordeler som sikrer din trivsel og suksess på arbeidsplassen.

Rekruttering pågår kontinuerlig

Amploy driver kontinuerlig rekruttering for å utvide vår database med dyktige kandidater. Din vei til en spennende jobb i Norge kan starte ved å sende inn din CV til Amploy-kontaktdatabasen. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å finne den perfekte jobben som samsvarer med dine karriereplaner.

Jobbmuligheter i Norge

Bli en del av Amploy-fellesskapet og kickstart din karriere i Norge. Send inn din CV eller søk på en stilling i dag, og la oss sammen forme din fremtidige suksess.

Matindustri

Bli en del av et veletablert samarbeid med de største kjøttprodusentene i Norge. Dra nytte av vår ekspertise og utvikle dine ferdigheter i denne viktige bransjen.

Gjør en forskjell i landbrukssektoren ved å delta i gårdsarbeid. Vi tilbyr spennende muligheter for de med erfaring eller lidenskap for landbruk.

Skap rene og hygieniske miljøer ved å delta i vårt rengjøringsteam. Vi søker dedikerte renholdspersonell for å opprettholde høye standarder.

Ansettelsesfordeler hos Amploy

Å jobbe med Amploy gir deg en rekke fordeler som bidrar til din trivsel og suksess:

Norsk arbeidskontrakt

Vi tilbyr en norsk arbeidskontrakt på 12 måneder, med mulighet for fast ansettelse for egnede kandidater. Etter en måneds arbeid er du dekket av vår ansattforsikring.

Konkurransedyktig timelønn

Vi tilbyr konkurransedyktig timelønn i samsvar med gjeldende norsk lovgivning.

Årlige feriepenger og pensjon

Vi sikrer at du får dine årlige feriepenger i henhold til norsk lovgivning. Alle våre ansatte er registrert i det norske pensjonssystemet.

Hjelp med nødvendige dokumenter

Vi søker om alle nødvendige dokumenter for arbeid og opphold i Norge, inkludert identifikasjonsnummer, skattekort og oppholdstillatelse.

Et sted å bo

Amploy hjelper deg med å finne og leie en leilighet, og håndterer alle dokumenter knyttet til leieprosessen. Våre ansatte får tilgang til godt vedlikeholdte og fullt utstyrte boliger, inkludert enkeltrom og fellesområder.