Hva vi gjør for Amploy-ansatte

Fordeler for Amploy-ansatte

Vi forstår viktigheten av ansattes velferd, så Amploys tjenester strekker seg langt utover bare arbeidsmiljøet som:

Skatteregistrering, UDI og helsevesen assistanse

Vi tar stress og bekymringer bort ved å tilby full assistanse i alle administrative oppgaver våre ansatte har, inkludert:

  • All skatte-, UDI- og Helffo-registreringspapirarbeid, samt hjelp med nødvendige timeavtaler.
  • Amploy hjelper også med å koordinere legetimer og gir oversettere når det er nødvendig. Alle våre ansatte har tilgang til både offentlige og private helsealternativer. 

Ansattbolig

Amploy tar ekstra steg for å sikre omfattende boligløsninger som prioriterer komfort, bekvemmelighet og sinnsro for både arbeidsgivere og ansatte.

Våre møblerte boliger oppfyller de strenge standardene satt av Arbeidstilsynet, og sikrer at våre ansatte nyter komfortable og trygge boforhold.

Vi prioriterer kontinuerlig kvaliteten på våre boliger gjennom regelmessige månedlige rengjørings- og vedlikeholdsbesøk, som garanterer at lokalene alltid oppfyller de høyeste standardene.

For ansatte som trenger transporthjelp, bistår Amploy med reisetjenester. Enten det gjelder pendling til og fra jobb eller flytting til en av våre boliganlegg, sikrer vi en sømløs og problemfri opplevelse.

Ved å tilby slik omfattende støtte, har Amploy som mål å skape et stressfritt og støttende miljø for våre verdsatte ansatte.