Rekrutteringsbyrå for jobbsøking og bemanning

Spesialister innen rekruttering og bemanning

I dag er Amploy et dynamisk voksende selskap på det norske markedet. Vi utvider kontinuerlig vår erfaring ved å implementere nye rekrutterings- og ledelsesteknikker. Spesialisert innen rekruttering til kjøttindustrien og landbruksproduksjon, utvider vi også våre aktiviteter innen logistikk, transport og renhold. Et nettverk av strategisk tilknyttede kontorer bidrar til effektiv service for kunder og optimale forhold for våre ansatte.

Les om vår historie

2017 – Dannelsen av Amploy
Amploy ble grunnlagt av David Maskell og Kristian og Kristine Skrettingland i 2017, med det første kontoret på Varhaug (Rogaland). Med lang erfaring fra næringsmiddelindustrien grunnla David selskapet med mål om å dekke arbeidsbehovet til slakterier i Norge.
Det påfølgende utviklingsstadiet innebar også å tilby ansatte muligheter innen landbruket og næringsmiddelindustrien.

2018/19 – Nye endringer
I løpet av årene 2018-2019 har Amploy gjennomgått endringer i ledelsesstrategiene. Mennesker med omfattende erfaring ble ansatt, og nye løsninger ble introdusert. I 2019 ble Piotr Kraszewski utnevnt til generaldirektør, og Marcin Bohra begynte å arbeide som rekrutterer.

2019/21 – Nye prosjekter
Endringer i ledelsen førte også til justeringer i selskapets strategi. I 2019 etablerte Amploy et nytt kontor i Oslo-området og koordinerer siden da aktivitetene våre fra hovedstaden. Vi lanserte også en ny markedsføringskampanje som profilerer oss på radio, Facebook og i aviser.

Stasjonsvegen 14
4360 Varhaug

Amploy på Facebook

Leads NO
First
Last
David Maskell

David Maskell

Managing Director

Marek Marszalek

Marek Marszalek

General manager

Alica Juhasova

Alica Juhasova

HR Manager

Alexandra Vojcikova

Alexandra Vojcikova

Finance Chief & Housing Officer

Cristina Petrica

Cristina Petrica

Recruitment Consultant – EU

James Boshell

James Boshell

Recruitment Consultant

Amploy AS og Evertreen samarbeider for miljøet: En ny æra i bekjempelsen av avskoging

Amploy AS kunngjør sitt samarbeid med Evertreen.com for å støtte miljømessig bærekraft, med fokus på å bekjempe avskoging og fremme beskyttelse av habitater globalt. Dette partnerskapet utnytter teknologiske fremskritt for gjennomsiktighet i treplantingsanstrengelser, og bidrar til ulike FN-mål for bærekraftig utvikling som klimatiltak og bevaring av biologisk mangfold. Det understreker vår forpliktelse til bærekraft og støtte til samfunnet.

Lær mer om samarbeidet