Rekruttering og innleie av arbeidskraft

Tjenester for rekruttering og bemanning

Uansett om du trenger midlertidig vikarhjelp eller spesialisert bistand for prosjekter, har Amploy den perfekte arbeidskraften for deg innen ulike sektorer.

Vi tilbyr ikke bare bemanningstjenester, men tar også på oss rekrutteringsoppdrag i flere bransjer. Det viktigste for oss er å matche deg med den rette arbeidskraften. Her er noen av sektorene der vi utmerker oss:

Matindustri

Vi tilbyr ansatte til næringsmiddelindustrien med erfaring innen slakting og skjæring. Vårt personale har nødvendige bransjesertifikater og utfører jobben med høy kvalitet.

Trenger du hjelp med landbruksarbeidet eller mangler ressurser? Vi har dedikerte ansatte klare til å støtte deg, enten det dreier seg om drift, vask av fjøs, sanering eller desinfisering.

Sanering

Vi spesialiserer oss på gårdsvask, inkludert rengjøring av fjøs og kyllinghus. Ved utbrudd av sykdom i besetningen, tilbyr vi også sanering i samsvar med gjeldende regelverk. 

Har du behov for rengjøring av fabrikken, gården eller lokalene dine? Amploy har dyktige ansatte som tar seg av daglige oppgaver, slik at du kan spare tid.

Leter du etter et kvalifisert team?

Er din bedrift på jakt etter kvalifisert arbeidskraft innen industri, landbruk, renhold eller andre sektorer? Amploy er din pålitelige samarbeidspartner som tilbyr skreddersydde løsninger for rekruttering og innleie av dedikerte medarbeidere.

Vi står klare til å hjelpe deg med å finne den rette arbeidskraften for dine behov. Kontakt Amploy i dag for å starte prosessen med å sikre at din bedrift får dedikerte og kvalifiserte arbeidere.

Hvordan fungerer vår bemanning- og rekrutteringsprosess?

1

Melding om etterspørsel etter ansatte

Begynn rekrutteringsprosessen ved å fylle ut skjemaet nedenfor eller kontakte oss direkte via telefon eller e-post. Beskriv hvem du leter etter og for hvilken stilling, og vi tar det derfra.

En smal sirkel av søk og intervjuer

Vi analyserer grundig alle innsendte søknader og velger nøye ut kandidater for det første intervjuet, gjennomført av en erfaren Amploy-rekrutterer. Dette gir oss innsikt i kandidatenes ferdigheter og egnethet for den spesifikke stillingen.

2

3

Utvalg fra kandidatbiblioteket

Alle som blir intervjuet for første gang, blir kontaktet. Kandidater med relevant kompetanse blir deretter invitert til et andre intervju. Vi takker alle for deltakelsen i prosessen.

Ansattes kontrakt

Etter vellykkede intervjuer vil en ansatt fra Amploy HR-avdelingen og en direkte veileder fra ditt selskap være til stede under det andre møtet. Her presenteres jobbtilbudet, og kontrakten signeres.

4

Hvorfor oss?

Profesjonell Tilnærming

Vi forplikter oss til å gi en profesjonell vurdering av hver tjeneste og forstå alle behovene til våre entreprenører. Med Amploy får du en partner som tar din virksomhet seriøst.

Profesjonelle Arbeidere

Vi tilpasser den ansattes kompetanse og erfaring nøyaktig til stillingens krav. Med dedikerte og erfarne medarbeidere fra Amploy, kan du være sikker på at du får kvalitet i alle ledd.

Ny Teknologi

Vi bruker de nyeste teknologiene og metodene for å effektivt oppnå dine mål. Vi holder oss oppdatert for å sikre at våre tjenester møter dagens krav og standarder.

Amploy bemannings- og rekrutteringsbyrå forstår viktigheten av å sikre kvalifisert arbeidskraft for din virksomhet.

+47 902 80 279
post@amploy.no

Stasjonsvegen 14
4360 Varhaug

Mandag – fredag:
08:00 – 16:00

Amploy på Facebook

Personvern

© Amploy AS