Våre tjenester – Sanering og renhold

Tjenester

I tillegg til bemanning og rekruttering tilbyr Amploy også tjenester innen industrielt og hjemlig renhold i områder som: sanering, gårdsvask, industrirengjøring, kontorrengjøring og hjemmerengjøring.

Sanering

Vi spesialiserer oss på gårdsvask, inkludert rengjøring av fjøs og kyllinghus. Ved sykdomsutbrudd i besetningen tilbyr vi også sanering i samsvar med gjeldende regelverk.

Trenger du rengjøring for fabrikken, gården, kontoret eller til og med ditt eget hjem? Amploy har dyktige ansatte som tar seg av daglige oppgaver, og sparer deg tid.

Hvordan kan Amploy hjelpe din virksomhet?

Ønsker du å heve virksomheten din med førsteklasses bemanning, rekrutteringsstrategi eller en skreddersydd tjenesteløsning? Se ikke lenger enn til Amploy. Vi er stolte av å være den pålitelige partneren som kan levere skreddersydde løsninger for å møte dine unike forretningsbehov.

Enten du søker kvalifisert talent, strategisk rekrutteringsstøtte eller spesialiserte tjenester, er Amploy her for å hjelpe deg hvert steg på veien. Ta kontakt med oss i dag for å snakke med vårt profesjonelle og vennlige team og oppdag den perfekte løsningen skreddersydd for deg.

Hvorfor oss?

Profesjonell Tilnærming

Vi forplikter oss til å gi en profesjonell vurdering av hver tjeneste og forstå alle behovene til våre entreprenører. Med Amploy får du en partner som tar din virksomhet seriøst.

Profesjonelle Arbeidere

Vi tilpasser den ansattes kompetanse og erfaring nøyaktig til stillingens krav. Med dedikerte og erfarne medarbeidere fra Amploy, kan du være sikker på at du får kvalitet i alle ledd.

Ny Teknologi

Vi bruker de nyeste teknologiene og metodene for å effektivt oppnå dine mål. Vi holder oss oppdatert for å sikre at våre tjenester møter dagens krav og standarder.