Matindustri – Bemanning

Vi er stolte av vår uovertrufne ekspertise, omfattende erfaring, engasjement for kundeservice og suksessen til våre samarbeidsprosjekter med våre kunder

Bemanning for matindustrien

Vi har mange dyktige kjøttskjærere og slaktere klare til å hjelpe med å holde din virksomhet i gang. Amploy, din pålitelige bemanningspartner, har omfattende erfaring innen kjøtt- og matindustrien med etablerte sterke bånd med ledende matprodusenter. Dette samarbeidet har ikke bare skapt solide relasjoner, men også formet kunnskap og innovative løsninger.

Vårt stolte forhold til ledende matprodusenter

Med 35 års erfaring innen matindustrien i Nederland, Belgia, Tyskland og Norge, har Amploy etablert solide bånd med noen av de største aktørene innen matproduksjon. Dette gir oss den beste innsikten og forståelsen av bransjens spesifikke behov og stadig skiftende arbeidsmiljø, noe som betyr at vi kan matche ditt selskap med riktig kvalifisert/erfarent personale.

Leter du etter kvalifisert/erfarent personale?

Ønsker du kvalifisert og erfaren arbeidskraft for å styrke arbeidsstyrken din? Amploy er din løsning. Enten du har akutte bemanningsbehov eller ønsker å effektivisere ansettelsesprosessen, er vi her for å gi sømløse og raske løsninger, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet med trygghet.

Velg Amploy som din bemanningspartner for å sikre at din bedrift har tilgang til de beste ansatte markedet har å tilby gjennom vårt omfattende nettverk over hele Europa. Kontakt oss i dag for bemanningsløsninger for din virksomhet innen matindustrien.

Skreddersydd bemanningsprosess

Vi forstår viktigheten av å følge loven og bransjestandardene i bemanning. Amploy tilbyr et omfattende utvalg av bemanningsløsninger for å sikre at virksomheten din får de beste ansatte for å bistå deg og din virksomhet:

Registrering av ansatte:

Vi tar ansvar for registreringsprosessen hos relevante offentlige etater, og garanterer lovligheten av hver ansettelsessteg.

Ansattdokumentasjon:

Fra utforming av klare og omfattende arbeidskontrakter til håndtering av nødvendig papirarbeid, sikrer vi åpenhet og trygghet for både arbeidsgivere og ansatte, og kan tilby kort- eller langtidskontrakter for å passe din virksomhets behov.

Medisinske undersøkelser:

Vi prioriterer arbeidsstyrkens velvære og koordinerer og dokumenterer nødvendige medisinske undersøkelser, og sikrer at våre ansatte er i best mulig helse.

Dekning av fravær: 

Amploy forstår utfordringene virksomheter møter med bemanningsmangel ved ansatteferier, sykdom og sesongmessige behandlingstopper. Med vår omfattende arbeidsstyrke og nettverk kan vi tilby dekning på kort varsel.

HMS-overholdelse:

Med en forpliktelse til høye standarder for helse, miljø og sikkerhet (HMS), opprettholder vi sikkerhetsstandarder til det fulle, og sikrer overholdelse av alle regulatoriske krav. Alle våre ansatte gjennomgår obligatoriske helse- og sikkerhetskurs, spesielt relevante for sektorer som Animalia, en sikkerhetsrepresentant er utnevnt/til stede på stedet for grupper som overstiger syv personer, og en dedikert sikkerhetsoffiser er tildelt. En arbeidsmiljøkomité møtes hver tredje måned, og sikrer regelmessige sikkerhetsoppdateringer for alle ansatte.

Opplæring:

Opplæring kan også gis av Amploy med våre opplærte og erfarne ansatte. Vi har et team av dedikerte slaktere som har arbeidet med Amploy i mange år og kan hjelpe med opplæring av ansatte på alle typer skjæresystemer, noen kan leies for en periode.

Tilleggstjenester:

Amploy tilbyr kvalifisert arbeidskraft, inkludert vakuumpakkere, flåmaskin- og skinnemaskinoperatører, samt erfarne slakteriarbeidere eller truckførere som kan tilbys for kort- eller langtidskontrakter.

Vil du vite mer?

Ta kontakt!

Marek Marszalek

Marek Marszalek

General manager