Renholdstjenester

Alle aspekter av renholdstjenester

Vi har et dedikert og erfaren renholdsteam for å hjelpe med en rekke renholdsprosjekter, store eller små, enten det er et engangsprosjekt eller regelmessig rengjøring og vedlikehold, vil vi ha den rette løsningen for deg. 

Tjenester vi tilbyr

  • Hjemmerenhold 
  • Rydding av hus 
  • Bedrifts-/kontorrenhold 
  • Vask av gård/fjøs 
  • Saneringsarbeid 
  • Utvendig bygning 
  • Industrirenhold 
  • Skreddersydde engangsprosjektrengjøringer 

Våre ansatte gjennomgår regelmessige MRSA-tester og tar oppfølgingsprøver etter internasjonale reiser, og sikrer høyeste standard for hygiene og sikkerhet på gården. 

Velg Amploy for renholdstjenester og vær trygg på kvaliteten og resultatene vi har å tilby. Kontakt oss i dag for skreddersydde løsninger som passer dine unike behov.

 

Regelmessig gårdsvask

Vårt dedikerte vasketeam forstår viktigheten av regelmessig rengjøring i landbrukssektoren. Fra utstyr til fjøs, sikrer vi at hver krok rengjøres til en meget høy standard.

Hjemmerenhold

Enten det er en engangsdypvask, utvask eller regelmessig vedlikehold på ukentlig, månedlig eller annenhver måned basis, tilpasser vi våre hjemmerenholdstjenester til dine behov. Vår fleksible planlegging sikrer at ditt hjem får den oppmerksomheten det fortjener, uten å forstyrre din rutine. Velg mellom faste priser for budsjettsikring eller timepriser for skreddersydd service.

Bedrifts-/kontorrenhold

Våre bedrifts- og kontorrenholdstjenester imøtekommer både engangsdyprengjøringer eller regelmessig vedlikeholdsrengjøring, tilpasset dine unike behov. Med alternativer for ukentlig, månedlig eller annenhver måned rengjøringer, tilpasser vi oss din arbeidsflyt sømløst. Fra bedriftskontorer til spesialiserte områder som treningssentre, kjøreskoler, barnehager, golfklubber og mer.

Industrirenhold

Rengjøring av fabrikker og industrifasiliteter er avgjørende for å opprettholde driftseffektivitet og sikkerhet i industrisektoren. Disse miljøene utgjør unike utfordringer på grunn av eksponering for olje, fett, kjemikalier og forurensninger som kan skape farlige arbeidsforhold hvis de ikke adresseres regelmessig. Vi rengjør og desinfiserer grundig overflater, inkludert gulv, vegger, tak og maskiner, og sikrer et høyt nivå av hygiene og sikkerhet. Amploy prioriterer sikkerhet og kvalitet, tilpasser tjenester til spesifikke behov og garanterer et rent, trygt og produktivt industrielt miljø.

Vil du vite mer?

Ta kontakt!

Marek Marszalek

Marek Marszalek

General manager

Bojana Sumatic

Bojana Sumatic

Farm Liaison Manager & Recruitment Consultant