Sanering – Vask og desinfisering i landbruket

Renhold og sanering av gård og fjøs

Vi spesialiserer oss på gårdsvask, inkludert rengjøring av fjøs og kyllinghus. Ved utbrudd av sykdom i besetningen, tilbyr vi også sanering i samsvar med gjeldende regelverk. Vi legger stor vekt på kvalitet og smittevern, og følger nøye mattilsynets anbefalinger og krav. Vår tilnærming oppfattes som seriøs og innovativ innen landbruket.

Bekymringsfri bemanningsløsning

I samarbeid med kunden utvikler vi skreddersydde planer som passer gårdens driftsbehov. Etter utført arbeid leverer vi en grundig sluttrapport, signert av våre vaskespesialister, med angivelse av dato for utførelse og detaljer om eventuelle brukte kjemikalier. Denne rapporten kan enkelt arkiveres i bondens KSL-system. For fjørfeprodusenter tilbyr vi også ATP-målinger for å dokumentere vaskeresultatet ytterligere. Våre ansatte gjennomgår regelmessige MRSA-tester og tar oppfølgingsprøver ved utenlandsreiser, slik at vi kan sikre høyeste standard for hygiene og sikkerhet på gården.

Leter du etter et kvalifisert team?

Vi står klare til å hjelpe deg med å finne den rette arbeidskraften for dine behov. Kontakt Amploy i dag for å starte prosessen med å sikre at din bedrift får dedikerte og kvalifiserte arbeidere.

Velg Amploy for gårdsvask, og opplev forskjellen i kvalitet og pålitelighet. Ta kontakt med oss i dag for skreddersydde rekrutteringsløsninger som passer dine unike behov.

Sanering og fjerning av ringorm

Ved behov for saneringstjenester, kan vi håndtere effektiv fjerning av skadelige bakterier og virus for å sikre en trygg og hygienisk arbeidsmiljø på gården. Spesielt ved utbrudd av ringorm, en vanlig og smittsom hudsykdom hos dyr, tar vi raske og målrettede tiltak for å begrense spredningen og sikre dyrenes helse og trivsel.

Ringorm er en alvorlig bekymring for gårdsdrift, da det kan påvirke både dyrenes velferd og gårdens omdømme. Vår saneringstjeneste for ringorm er grundig og omfattende, med fokus på å eliminere smittestoffene fra miljøet og forebygge fremtidige utbrudd. Vi benytter oss av effektive desinfeksjonsmidler og teknikker for å sikre grundig rengjøring og desinfisering av berørte områder.

Vårt mål er å bidra til rask og effektiv kontroll av ringormutbruddet, samtidig som vi opprettholder et trygt og hygienisk miljø for både dyr og mennesker på gården. Med våre erfarne og dedikerte fagfolk kan du være trygg på at saneringen blir utført med høy kvalitet og nøye oppfølging for å sikre best mulig resultat.

Hvordan fungerer vår bemanning- og rekrutteringsprosess?

1

Melding om etterspørsel etter ansatte

Begynn rekrutteringsprosessen ved å fylle ut skjemaet nedenfor eller kontakte oss direkte via telefon eller e-post. Beskriv hvem du leter etter og for hvilken stilling, og vi tar det derfra.

En smal sirkel av søk og intervjuer

Vi analyserer grundig alle innsendte søknader og velger nøye ut kandidater for det første intervjuet, gjennomført av en erfaren Amploy-rekrutterer. Dette gir oss innsikt i kandidatenes ferdigheter og egnethet for den spesifikke stillingen.

2

3

Utvalg fra kandidatbiblioteket

Alle som blir intervjuet for første gang, blir kontaktet. Kandidater med relevant kompetanse blir deretter invitert til et andre intervju. Vi takker alle for deltakelsen i prosessen.

Ansattes kontrakt

Etter vellykkede intervjuer vil en ansatt fra Amploy HR-avdelingen og en direkte veileder fra ditt selskap være til stede under det andre møtet. Her presenteres jobbtilbudet, og kontrakten signeres.

4

Hvorfor oss?

Profesjonell Tilnærming

Vi forplikter oss til å gi en profesjonell vurdering av hver tjeneste og forstå alle behovene til våre entreprenører. Med Amploy får du en partner som tar din virksomhet seriøst.

Profesjonelle Arbeidere

Vi tilpasser den ansattes kompetanse og erfaring nøyaktig til stillingens krav. Med dedikerte og erfarne medarbeidere fra Amploy, kan du være sikker på at du får kvalitet i alle ledd.

Ny Teknologi

Vi bruker de nyeste teknologiene og metodene for å effektivt oppnå dine mål. Vi holder oss oppdatert for å sikre at våre tjenester møter dagens krav og standarder.