Sanering – Vask og desinfisering i landbruket

Spesialister på gårdssanering, som opprettholder rene og hygieniske gårds- og fjøsmiljøer

Med ekspertise innen gårdssanering leverer vi omfattende rengjøringstjenester skreddersydd for å møte de nyeste reglene og forskriftene. Kvalitet og infeksjonskontroll er i sentrum for vår virksomhet, og vi følger nøye sikkerhetsmyndighetenes anbefalinger og krav. 

Vi anerkjenner kravene og den ekstra belastningen som legges på dine gårdsoperasjoner, og vi prioriterer effektivitet og diskresjon i vår tilnærming. Ved å bruke banebrytende verktøy og sikkerhetsutstyr designet spesielt for landbruk, sikrer vi rask og effektiv sanering med minimal forstyrrelse av dine arbeidsoperasjoner. 

Vi er pålitelige spesialister på gårdssanering som hjelper bønder med å beskytte gårdens hygiene og produktivitet med våre innovative løsninger og dedikerte tjenester. 

Velg Amploy for gårdssanering og rengjøring, og opplev forskjellen i kvalitet og pålitelighet. Ta kontakt med oss i dag for skreddersydde løsninger som passer dine unike forretningsbehov. 

Hva vi dekker

Vi har etablert et sterkt forhold til forsikringsselskaper og lokale Mattilsynet-avdelinger, slik at når problemer eller bekymringer oppstår, kan Amploy møte kravene til gårdssanering. Vi dekker et bredt spekter av utbrudd som:

  • Ringorm
  • Bovin tuberkulose
  • APP (Avian Pox Virus)
  • Minkhus sanering
  • SPF-konverteringer (Specific Pathogen Free Conversion)
  • Rengjøring og industrirengjøring

Hvis du vurderer en overgang til SPF eller allerede har bestemt deg for å gjøre det, tilbyr Amploy følgende alternativer:

  1. Fullt saneringsprosjekt: Vi kan håndtere hele rengjøringsprosjektet for deg.
  2. Assistanse med vask: Vi kan støtte deg i vaskeprosessen.
  3. Desinfeksjonsprosess: Vårt team kan utføre de nødvendige desinfeksjonsprosedyrene.

Våre ansatte gjennomgår regelmessige MRSA-tester og tar oppfølgingsprøver etter internasjonale reiser, og sikrer høyeste standard for hygiene og sikkerhet på gården.

Vårt omfattende utvalg av tjenester sikrer at vi finner det riktige alternativet skreddersydd for behovene til både kandidater og selskaper.

Bekymringsfri bemanningsløsning

Gjennom nært samarbeid med bønder, Mattilsynet og forsikringsselskaper utarbeider vi skreddersydde planer som passer de spesifikke driftskravene til hver gård. Amploy gjennomfører omfattende undersøkelser og risikovurderinger av området, basert på vår omfattende erfaring og nært samarbeid med veterinærtjenester og Mattilsynet.

 

Trenger du generell fjøsrengjøring? Les mer her

Vil du vite mer?

Ta kontakt!

Marek Marszalek

Marek Marszalek

General manager

Bojana Sumatic

Bojana Sumatic

Farm Liaison Manager & Recruitment Consultant

Videre lesing om vanlige utbrudd

Ringorm

Ved behov for saneringstjenester kan vi håndtere effektiv fjerning av skadelige bakterier og virus for å sikre et trygt og hygienisk arbeidsmiljø på gården. Spesielt ved utbrudd av ringorm, en vanlig og smittsom hudsykdom hos dyr, tar vi raske og målrettede tiltak for å begrense spredningen og sikre dyrenes helse og trivsel. 

Ringorm er en alvorlig bekymring for gårdsdrift, da det kan påvirke både dyrenes velferd og gårdens omdømme. Vår saneringstjeneste for ringorm er grundig og omfattende, med fokus på å eliminere smittestoffene fra miljøet og forebygge fremtidige utbrudd. Vi benytter oss av effektive desinfeksjonsmidler og teknikker for å sikre grundig rengjøring og desinfisering av berørte områder. 

Vårt mål er å bidra til rask og effektiv kontroll av ringormutbruddet, samtidig som vi opprettholder et trygt og hygienisk miljø for både dyr og mennesker på gården. Med våre erfarne og dedikerte fagfolk kan du være trygg på at saneringen blir utført med høy kvalitet og nøye oppfølging for å sikre best mulig resultat.