Landbruk – Leter du etter erfarne gårdsarbeidere?

Bemanning og rekruttering for landbruk og gårdsarbeid

Å sikre riktig bemanning av gårdsarbeidere er avgjørende for suksessen til din landbruksvirksomhet. Amploy, din pålitelige partner innen rekruttering og bemanning, tilbyr skreddersydde tjenester for å dekke alle dine behov innen gårdsarbeid. Vi forstår viktigheten av erfarne ansatte som kan håndtere de utfordrende fysiske forholdene i landbruket.

Erfarne landbruksansatte

Våre ansatte bringer med seg verdifull kunnskap og erfaring fra gårdsarbeid, både fra England og Polen. Vi søker og ansetter dedikerte landbruksarbeidere som er klare til å bidra til din gårds suksess.

Leter du etter et kvalifisert team?

Vi står klare til å hjelpe deg med å finne den rette arbeidskraften for dine behov. Kontakt Amploy i dag for å starte prosessen med å sikre at din bedrift får dedikerte og kvalifiserte arbeidere.

Velg Amploy som din partner for gårdsarbeiderbemanning, og opplev hvordan våre erfarne ansatte kan styrke din landbruksvirksomhet. Ta kontakt med oss i dag for skreddersydde rekrutteringsløsninger som møter dine unike behov.

Tjenester vi tilbyr

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som dekker alle aspekter av landbruksarbeidet ditt, for å sikre en helhetlig støtte til gårdsdriften.

Rengjøring og sanering av gårdsanlegg

Vi tar hånd om grundig rengjøring og sanering av grisehus, hønsehus og fjøs for å sikre et rent og hygienisk miljø for dyrene dine. Vi utarbeider også saneringsplaner for å fjerne ringorm.

Desinfisering og bakterietesting

Våre tjenester inkluderer desinfisering av gårdsanlegg, i tillegg til regelmessig bakterietesting for å opprettholde høy hygienestandard.

Stell av husdyr

Våre erfarne ansatte tar vare på dyrene dine med omsorg og dedikasjon for å sikre deres trivsel og helse.

Dyrking og høsting

Vi deltar aktivt i dyrkingen av avlinger, inkludert høsting og pakking av grønnsaker og frukt, for å sikre en effektiv landbruksprosess.

Drift av landbruksmaskiner

Våre ansatte er erfarne i bruk av landbruksmaskiner som traktorer og gravemaskiner, og bidrar til en smidig drift av gården.

Annet landsbruksarbeid

 

Hvordan fungerer vår bemanning- og rekrutteringsprosess?

1

Melding om etterspørsel etter ansatte

Begynn rekrutteringsprosessen ved å fylle ut skjemaet nedenfor eller kontakte oss direkte via telefon eller e-post. Beskriv hvem du leter etter og for hvilken stilling, og vi tar det derfra.

En smal sirkel av søk og intervjuer

Vi analyserer grundig alle innsendte søknader og velger nøye ut kandidater for det første intervjuet, gjennomført av en erfaren Amploy-rekrutterer. Dette gir oss innsikt i kandidatenes ferdigheter og egnethet for den spesifikke stillingen.

2

3

Utvalg fra kandidatbiblioteket

Alle som blir intervjuet for første gang, blir kontaktet. Kandidater med relevant kompetanse blir deretter invitert til et andre intervju. Vi takker alle for deltakelsen i prosessen.

Ansattes kontrakt

Etter vellykkede intervjuer vil en ansatt fra Amploy HR-avdelingen og en direkte veileder fra ditt selskap være til stede under det andre møtet. Her presenteres jobbtilbudet, og kontrakten signeres.

4

Hvorfor oss?

Profesjonell Tilnærming

Vi forplikter oss til å gi en profesjonell vurdering av hver tjeneste og forstå alle behovene til våre entreprenører. Med Amploy får du en partner som tar din virksomhet seriøst.

Profesjonelle Arbeidere

Vi tilpasser den ansattes kompetanse og erfaring nøyaktig til stillingens krav. Med dedikerte og erfarne medarbeidere fra Amploy, kan du være sikker på at du får kvalitet i alle ledd.

Ny Teknologi

Vi bruker de nyeste teknologiene og metodene for å effektivt oppnå dine mål. Vi holder oss oppdatert for å sikre at våre tjenester møter dagens krav og standarder.