Matindustri – Kjøttskjærere og slaktere for din bedrift

Bemanning og rekruttering for matindustrien

Å sikre riktig rekruttering av dyktige kjøttskjærere og slaktere er avgjørende for din bedrifts suksess innen næringsmiddelindustrien. Amploy, din pålitelige rekrutteringspartner, har gjennom erfaringer i bransjen etablert sterke bånd med ledende kjøttprodusenter. Dette samarbeidet har ikke bare skapt solide relasjoner, men også formet kunnskap og innovative løsninger som gir din bedrift en konkurransefordel.

Sterke relasjoner med kjøttprodusenter

Ved å trekke på vår unike erfaring innen næringsmiddelindustrien, har Amploy etablert solide bånd med de største aktørene innen kjøttproduksjon. Dette samarbeidet gir oss innsikt og forståelse for bransjens spesifikke behov, slik at vi kan matche din bedrift med de mest kvalifiserte kjøttskjærerne og slakterne.

Leter du etter et kvalifisert team?

Vi står klare til å hjelpe deg med å finne den rette arbeidskraften for dine behov. Kontakt Amploy i dag for å starte prosessen med å sikre at din bedrift får dedikerte og kvalifiserte arbeidere.

Velg Amploy som din rekrutteringspartner for å sikre at din bedrift får tilgang til de beste kjøttskjærerne og slakterne på markedet. Ta kontakt med oss i dag for skreddersydde rekrutteringsløsninger som vil styrke din virksomhet innen kjøttindustrien.

Skreddersydd rekrutteringsprosess

Vi forstår viktigheten av å følge loven og bransjens standarder i rekrutteringsprosessen. Amploy tilbyr en omfattende rekke tjenester for å sikre at din bedrift får de beste kjøttskjærerne og slakterne:

Registrering av ansatte:

Vi tar ansvar for korrekt registrering hos ulike offentlige instanser for å sikre lovligheten i ansettelsesprosessen.

Dokumentutforming:

Utarbeidelse av alle nødvendige dokumenter, inkludert arbeidskontrakter og leiekontrakter, for å sikre klarhet og trygghet for begge parter.

Medisinske undersøkelser:

Bestilling og dokumentasjon av nødvendige medisinske undersøkelser for å sikre at ansatte er i god helse.

HMS-kurs og dokumentasjon:

Registrering og dokumentasjon av HMS-kurs for å sikre trygghet og overholdelse av helse- og sikkerhetsstandarder.

Kostnadsdekning for arbeidsgiver:

Vi håndterer alle nødvendige kostnader knyttet til arbeidstakerens reiser, inkludert Aga, feriepenger, og mer.

Regnskap og lønnsslipp:

Amploy tar ansvar for regnskap, oppgjør, og sender lønnsslipper for å sikre en smidig og nøyaktig lønnsprosess.

Rapportering og rådgivning:

Regelmessig rapportering og ukentlig kontakt med våre rådgivere sikrer at din bedrift er oppdatert og støttet gjennom hele ansettelsesprosessen.

Hvordan fungerer vår bemanning- og rekrutteringsprosess?

1

Melding om etterspørsel etter ansatte

Begynn rekrutteringsprosessen ved å fylle ut skjemaet nedenfor eller kontakte oss direkte via telefon eller e-post. Beskriv hvem du leter etter og for hvilken stilling, og vi tar det derfra.

En smal sirkel av søk og intervjuer

Vi analyserer grundig alle innsendte søknader og velger nøye ut kandidater for det første intervjuet, gjennomført av en erfaren Amploy-rekrutterer. Dette gir oss innsikt i kandidatenes ferdigheter og egnethet for den spesifikke stillingen.

2

3

Utvalg fra kandidatbiblioteket

Alle som blir intervjuet for første gang, blir kontaktet. Kandidater med relevant kompetanse blir deretter invitert til et andre intervju. Vi takker alle for deltakelsen i prosessen.

Ansattes kontrakt

Etter vellykkede intervjuer vil en ansatt fra Amploy HR-avdelingen og en direkte veileder fra ditt selskap være til stede under det andre møtet. Her presenteres jobbtilbudet, og kontrakten signeres.

4

Hvorfor oss?

Profesjonell Tilnærming

Vi forplikter oss til å gi en profesjonell vurdering av hver tjeneste og forstå alle behovene til våre entreprenører. Med Amploy får du en partner som tar din virksomhet seriøst.

Profesjonelle Arbeidere

Vi tilpasser den ansattes kompetanse og erfaring nøyaktig til stillingens krav. Med dedikerte og erfarne medarbeidere fra Amploy, kan du være sikker på at du får kvalitet i alle ledd.

Ny Teknologi

Vi bruker de nyeste teknologiene og metodene for å effektivt oppnå dine mål. Vi holder oss oppdatert for å sikre at våre tjenester møter dagens krav og standarder.